ENTER i ULTRA Europe slave 10 godina

Prije deset godina u Zagrebu je krenuo s emitiranjem ENTER Zagreb – prvi radio koji je svoj program posvetio elektronskoj glazbi. Time se promijenila radijska slika u Hrvatskoj, a na sreću brojnih slušatelja, zvuk iz svjetskih klubova napokon je stigao i u našu metropolu na radijske frekvencije.

Iste te 2014. godine, nekoliko mjeseci nakon pokretanja Entera, u Splitu je održan prvi ULTRA Europe festival. Deseci tisuća mladih iz cijelog svijeta preplavili su grad pod Marjanom i učinili atmosferu na Poljudu nezaboravnom. Bio je to ikonični početak našeg najvećeg glazbenog festivala.

ULTRA se nakon nekoliko godina preselila s Poljuda na Park Mladeži, a ENTER Zagreb iz godine u godinu ima svoj radijski studio ispred glavne festivalske pozornice, prenoseći radijskim slušateljima atmosferu ludih splitskih srpanjskih noći, kada Splitom zavlada ULTRA ludilo.

Tako ćemo se i ove godine družiti na Parku Mladeži ispred mainstagea na kojem ćemo od 12. do 14. srpnja slušati legende elektronske glazbe: Armina van Buurena, Hardwella, Martina Garrixa i brojne druge čija ćemo imena doznati u tjednima ispred nas.

ENTER Zagreb te i ove godine vodi na jedan od najjačih najjači festivala u Europi. Slušaj ENTER i uskoro doznaj kako osvojiti karte za najbolji party ovoga ljeta.

@enterzg Recap Enterovog 10. rođendana!🔥🎧 #10yearsinyourears #enterzagreb #mojavibra ♬ original sound – enterzg

(naslovna foto: Ultra Europe/Facebook)