Sutra slavimo 10 godina na Velesajmu!

Napokon je došao i taj vikend kad slavimo naših velikih 10 godina na Velesajmu! Sve počinje sutra od 20 sati i na lineup-u te čekaju samo domaća imena.

Za zagrijavanje je zadužen Matteo koji je je za svoj set rekao da će biti sličan vibrama koje čuješ u Enter Jutru sa stvarima izvođača poput Belters Only, Vintage Culture i Ferrecka Dawna.

Nakon njega su u back-to-back kombinaciji VSNA i Anakin koji su počeli kao plesni partneri i sutra će kao tim pokazati svoje vještine. Rekli su da će dinamičnim ritmovima pokrenuti ekipu i dobro zagrebati u tech – house.

Prvi headliner večeri je Joe2Shine koji je najavio relativno improviziran set s puno novih obrada domaćih stvari kojima će iznenaditi publiku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joe2Shine (@joe2shine)

Vanillazi su pripremili pregršt nove glazbe koju će premijerno izvesti na Velesajmu i sigurni su da će se ovaj njihov set dugo pamtiti. Među novim stvarima uživat ćemo i u njhovim dobro poznatim hitovima i obradama poput ‘Ederlezi‘ i ‘Freed From Desire‘.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VANILLAZ (@vanillaz_music)

Nakon headlinera pult preuzimaju DISCOPOLIS i OMNIOUS koji će back-to-back setom peglati najjačim tech-house trakama za koje još nisi čuo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovica (@luigi.omnious)

Za zatvaranje večeri zadužen je Vonn Z koji je najavio početak seta tvrđim tech-house zvukovima, a za sami finish seta i večeri priprema “dublje” techno ritmove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvonimir Krajač (@_vonn_z)

Ako se nisi još javio za popis, bit će ti dostupan ograničen broj ulaznica na ulazu, ali ti preporučamo da u tom slučaju dođeš prije 22:30 kako bi stigao preuzeti ulaznicu na vrijeme.