Enter Zagreb proslavio je svojih velikih 10 godina na Velesajmu!

Ove subote ENTER je proslavio veliki 10. rođendan uz vrhunske izvođače.

Ekipa koja je bila nestrpljiva počela je ulaziti čak prije 21h u paviljon na Zagrebačkom velesajmu. Svi su željno iščekivali čuti domaću ekipu koja se pobrinula da subotnji izlazak bude onaj za pamćenje.

Matteo je zagrijao floor i krenuo jako već od 20h, a njegov je set dva sata dizao publiku i spremio ju za ostatak lineupa.

Nabrijana publika nakon Mattea prepuštena je VSNA-i i Anakinu koji su svojim house setom opako razdrmali podij te pripremili publiku za prvog headlinera večeri – Joe2Shine-a.

 

Joe2Shine oduševio je “improviziranim” setom, a još više domaćim mixevima/remixevima pjesme “Kad zamirišu jorgovani” na koju je publika ludom vibrom potvrdila njegovu titulu najtraženijeg hrvatskog DJ-a.

Vanillazi su pripremili jako dobar i mračan set te premijerno za publiku izveli hrpu nove mjuze!

Nakon šest sati tvrdih setova iza pulta su stali Discopolis i Omnious i osigurali odličan provod i glazbu kakvu je publika očekivala! Najjače tech-house trake sat vremena su dizale rasplesanu publiku i pripremale ju za zatvaranje večeri.

Vonn Z svoj je set otvorio, kao da njime ne zatvara. Najtvrđi techno zvukovi tresli su Velesajam do samog kraja večeri za koji nitko nije želio da dođe.

Atmosfera u publici bila je odlična!