Znamo imena koja dolaze na Verknipt Croatia Holiday!

Nizozemski Verknipt ovog ljeta dovodi najveće zvijezde hard techno glazbene scene na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala!

Verknipt, nizozemska vodeća organizacija za techno i hard techno događaje prošli je mjesec najavila prvo izdanje Verknipt festivala u Hrvatskoj. Verknipt Croatia Holiday održat će se u klubovima i na plaži Zrće od 30. lipnja do 4. srpnja i za prvo izdanje pripremili su apsolutni spektakl koji uključuje 5 lokacija, 58 izvođača  na 18 festivalskih događanja u čak 5 dana.

Na line-up-u su se našla već renomirana imena uz zvijezde čija je karijera tek u usponu i ta kombinacija sigurno će privući najjače partijanere iz cijelog svijeta. Od već dobro poznatih izvođača poput Creeds, Basswell, Oguz i KNTRLVRLST, tu su i mlade nade Hades, Cristobal Pesce, Xenia, OMAKS i Fantasme.

Naš prvi festival u Hrvatskoj i izvođači koje smo najavili odražavaju Verkniptovu predanost predstavljanju i povezivanju najboljeg sa scene, istovremeno okupljajući etablirana imena i nove talente. Na taj način osiguravamo raznoliko i uzbudljivo iskustvo koje zadovoljava i iskusne rejvere i novopridošlice te učvršćujemo svoju poziciju vodećeg organizatora iznimnih hard techno događaja.

  • Mer Hajbarati, osnivač Verknipta

Ulaznice su već u prodaji, a postoje i opcije paketa koje uključuju smještaje u vilama i apartmanima na Zrću tako sve štoš ti treba možeš riješiti jednim potezom. Sve informacije za regionalne cijene i pakete po najpovoljnijim cijenama možeš naći na njihovoj službenoj stranici na linku. Uz to, prati naše društvene mreže i eter jer ćemo uskoro imati nagradne igre i priliku za osvojiti upad na ovaj spektakl!