Exit mts Dance Arena objavila postavu za 2024

Svaki dan redovito saznajemo čije setove slušamo ove festivalske sezone i Exit Dance Arena upravo je pokazala zašto je najjače mjesto na ovim prostorima za ljubitelje svih vrsta elektroničke glazbe.

EXIT mts Dance Arena već godinama smatra se pravim hramom elektronske glazbe jer iz godine u godinu okuplja vrhunske izvođače i istinske zaljubljenike u elektronsku glazbu.

Prošle godine su u mts Dance Areni nastupili Amelie Lens, Eric Prydz, Hot Since 82, Vintage Culture i Space Motion. Favoriti su zasigurno bili Nina Kraviz, Indira Paganotto, Camelphat i Keinemusik čiji set na YouTube-u ima više od 2.7 milijuna pregleda.

Ove godine, 10. -14. srpnja, će Mainstage i mts Dance Arenu svojim setovima tresti: Carl Cox sa nastupom od 3 sata, Black Coffee, Patrick Mason, Klangkuenstler, Franky Wah, I Hate Models, a najavili su i posebnog gosta iznenađenja! Na Tvrđi se nalazi i NSNS Refreshed by Heineken Silver pozornica koja već godinama dovodi alternativni elektronski zvuk i tamo će nastupati Estella Boersma, Francis Mercier, Yotto i sve popularnija Sara Landry.

Ova postava se pridružuje imenima koja već znamo da dolaze na Exit 2024.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

Ulaznice su u prodaji preko njihove službene stranice i možeš ih naći na linku. Trenutno je u tijeku akcija i možeš uzeti 5 ulaznica za cijenu 4 tako da skupi ekipu i bookiraj si početak srpnja za EXIT!

(naslovna foto: EXIT Festival/Facebook)