Verknipt Croatia Holiday Festival: Cijeli program je tu!

Za nešto manje od 3 mjeseca nas čeka prvo izdanje legendarnog Verknipt Croatia Holiday Festivala na Zrću i već si možeš planirati plan napada jer je stigao cijeli program festivala!

Program za 5 dana partijanja je itekako bogat i čekaju nas pool partiji, boat partiji i nastupi izvođača u najpoznatijim klubovima na Zrću: NOA, Nomad, Kalypso i Aquarius.

Sve počinje u nedjelju, 30. lipnja, u Noa Beach Club-u gdje, između ostalih, nastupaju NINA BENDER, O.B.I.T78 kao ACTIVATOR te u Kalypso Club-u u kojem te čekaju HADES, KNTRLVRLST, NEGITIV, ZOE ZETT i mnogi drugi.

Za početak tjedna, u ponedjeljak, na rasporedu su prvi pool partiji u Noi na kojem ćeš moći uhvatiti BYØRN, JAPAU i LUCA AGNELLI i u Nomadu gdje su T78 kao ACTIVATOR, HEGGEMANN i CLOUDY u b2b kombinaciji sa ADRIÁNOM MILLSOM. Na programu je za taj dan i boat party na kojem su DIØN, NIKOLINA i XENIA. Za kraj dana ide se u Kalypso Club gdje su  CARV, OMAKS i OGUZ čiji set ćeš uskoro čuti i u Enterovom Club Mixu. Tu noć svoja vrata otvara i Aquarius gdje nastupaju FRANKY – B, 6EJOU, KØZLØV i mnogi drugi!

Treći dan festivala počinje pool partijima u Noi na kojem su AnD, DON WOEZIK i NEON GRAVEYARD. Na pool partiju u Nomadu su ZEUZ, CARV koji će biti b2bJOHANNESOM SCHUSTEROM i CREEDS. Boat party je taj dan rezerviran za  6EJOU, OGUZ i ONLYNUMBERS. Tu večer nas u Noi čeka vrhunski psy trance producent CRISTOBAL PESCE uz HOEHENANGST, KUKO i VENDEX, a u Kalypsu nastupaju PER PLEKS, CREEDS i DIØN.

U srijedu na lineup-u za pool party u Noi čekaju te LUCIID, NINA BENDER i PER PLEKS koji nastupa b2b sa izvođačem koji je još uvijek iznenađenje, dok su u Nomadu KUKO, NIKOLINA, RUDAKI i TANJA MIJU. Na boat partiju su taj dan CRISTOBAL PESCE, DANIELA HENSEL i KØZLØV. Za nočni party su u Kalypsu APHØTIC, FANTASM, KARAH i ZOE ZETT dok su u Aquariusu BASSWELL, JAZZY i RAXELLER.

Festival završava boat partijem uz BASSWELL, LESSSS i NEGITIV nakon čega je veliko finale u Kalypsu gdje nastupaju BLYSS, FRANKY – B, HADES, HOEHENANGST, RUDAKI, SANDRA ROMINA, TANJA MIJU, WINSON, XENIA i mnogi drugi!

Prve dvije faze ulaznica su se već rasprodale tako da bi ti preporučili da svoju zgrabiš što prije! Osim ulaznice, možeš si već osigurati i smještaj, prijevoz do zračne luke i ulaznice za boat partije preko njihovih Holiday paketa.

Sve informacije za pakete i ulaznice možeš naći na njihovoj službenoj stranici.