Još 100 dana do Ultre Europe!

Nakon što je Ultra Music Festival u Miamiju spektakularno otvorio sezonu svjetskih ljetnih festivala, sada službeno započinje i odbrojavanje do najvećeg plesnog spektakla u ovom dijelu Europe.

Ostalo je još samo 100 dana do Ultre Europe koja ove godine slavi desetu godišnjicu u Splitu, od 12. do 14. srpnja 2024. godine, a potom nastavlja svoju destinacijsko glazbeno putovanje po otocima Braču, Hvaru i Visu.

Kako je riječ o posebnom jubilarnom slavlju, organizatori su sve Ultranaute iz regije pripremili su posebne pogodnosti.

ULTRA Europe nedavno je objavila prva imena izvođača koji stižu na najveće splitske pozornice – Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet nastupit će na glavnoj i RESISTANCE pozornici, pred rekordnim brojem obožavatelja iz više od 140 zemalja svijeta.

 

 

Ovoj sedmorici veličanstvenih, uskoro će se pridružiti još puno vrhunskih izvođača koja na jednom mjestu može okupiti samo ULTRA Europe, a njihova će imena biti otkrivena u idućim danima.

Ulaznice su već sada otputovale u više od 95 zemalja svijeta, a među njima su trenutno na vodećim mjestima Španjolska, Hrvatska, Velika Britanija, Australija, Francuska, Poljska, SAD, Njemačka, Italija i Norveška.

Hrvatska je na visokom drugom mjestu zemalja po prodaji ulaznica pa će deseto izdanje biti zabilježeno i kao izdanje s najvećim brojem domaćih Ultranauta u povijesti festivala.

Kao zahvalu za njihovu višegodišnju podršku, organizatori su i ove godine pripremili posebne cijene ulaznica, ali i dodatnu rođendansku aktivaciju. U tijeku je posebna akcija kojom na četiri kupljene ulaznice peta stiže kao poklon! Više se informacija može pronaći na internetskoj stranici sustava Entrio, a ulaznice se mogu osigurati i na svim prodajnim mjestima TISAK MEDIA. Cijena trodnevnih festivalskih ulaznica za hrvatske građane u FAZI 2 iznosi 115€ dok je za trodnevnu VIP ulaznicu potrebno izdvojiti 289€.

Opet se družimo uživo na Ultri, jer će ENTER Zagreb i ove godine imati svoj radijski studio u samom središtu našeg najboljeg festivala. Vidimo se za 100 dana u Splitu!

(naslovna foto: ULTRA Europe press/Julien Duval)