Baby Lasagna i Ian Asher dolaze na Sea Star!

Sea Star Festival ovog će ljeta po šesti puta okupiti velik broj glazbenika sa svjetske i domaće scene. Umaškom lagunom Stella Maris će ove godine od 23. do 26. svibnja odzvanjati beatovi dosad najavljenih zvijezda poput Ofenbacha, Johna Newmana, Hot Since 82 i mnogih drugih. Glavni dani festivala su petak i subota 24. I 25. Svibnja, dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome day i After Party.

Posebno je iznenađenje to što će naš Eurovizijski favorit Baby Lasagna svoj prvi koncert nakon Eurovizije održati upravo na Sea Star Festivalu u svom rodnom Umagu. Kantautora Marka Purišića, sada poznatijeg kao Baby Lasagna obilježio je hit Rim Tim Tagi Dim koji na Spotifyu broji preko 3 milijuna streamova, a na Youtube-u je u mjesec dana skupio 2,8 milijuna pregleda.

Osim Baby Lasagne na lineup-u se našla i Angelina Mango, talijanska predstavnica i favoritkinja Eurovizije čija pjesma La Noia ruši sve rekorde i nalazi se na svim top listama. Angelina je 22-godišnjakinja koja je u nekoliko mjeseci osvojila brojne nagrade za svoje singlove i već rasprodaje karte za svoju turneju koju će održati ove jeseni.

Svojim megahitovima će festivalsku publiku rasplesti i poznati DJ Ian Asher koji u svojoj kratkoj karijeri već niže suradnje s nekima od najvećih svjetskih zvijezda. Svojim remiksom pjesme Makeba zaludio je streaming platforme i radijske etere te tako postao viralan.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl koji ne želiš propustiti dostupne su po promo cijeni do 15.travnja, zato požuri na službenu stranicu Sea Star Festivala, prodajna mjesta ili online stranice sustava Entrio.

(naslovna foto: Sea Star/Facebook)