Andrew Meller ovaj vikend dolazi u Gallery!

U subotu nam se sprema još jedno izdanje Program Events i nakon Davida Penna i Freda Lenixa dolazi nam regionalni DJ Andrew Meller!

Njegov bogat repertoar vlastite produkcije oduševljava publiku diljem svijeta te se u njegovim dinamičnim i slojevitim setovima uvijek nalazi većina novih i neobjavljenih izdanja. Na sceni je od 2009. godine od kada je izdavao za neke od najpoznatijih diskografskih kuća, uključujući Saved Records, Sola, Flashmob Records, Toolroom Trax, Kitball i Superfett. Klupski nastupi i festivali odveli su ga diljem svijeta – Amsterdam Dance Event, BSH Amnesia, UNTOLD Festival i EXIT Festival, neki su od događaja na kojima je dijelio pozornicu s velikanima svjetske scene, uključujući Hot Since 82, Solomuna, Borisa Brejchu i brojne druge.

Imam jako puno dragih ljudi tu i jedva čekam da se opet nađemo i provedemo. Uvek smo dobro dočekani i baš mi je merak svaki put kad dođem

Njemu će podrška na pozornici biti domaći DJ-evi Bosko i Yakka, a vrata kluba otvaraju se 22:00 sati.

Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio, a za rezervaciju stolova potrebno se javiti organizatorima. Sve ostale informacije možeš naći i na njihvovim društvenim mrežama Instagram i Facebook.

(naslovna foto: Program Events/Facebook)