Verknipt Croatia Holiday Festival: Što je KNTRLVRLST pripremio za svoje nastupe!

Na Zrću se ove godine sprema prvo izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala. Tim povodom popričali smo s jednim od izvođača festivala, koji je već dugo član Verknipta, zajednice koja organizira nezaboravne festivale diljem svijeta. Najavio nam je što nas očekuje ovog ljeta

 

KNTRLVRLST je rođen u Münchenu i kao DJ i producent poznat je po istraživanju različitih žanrova koji idu od 155 BPM-ova na dalje i mixanju setova koji su posebno energični. Za svoje nastupe na Verknipt Croatia Holiday Festivalu rekao je da je pripremio:

Hard Kicks, juicy beats and a lot unreleased bangers. I’ve never been to Croatia, but I expect a warm welcome and a nice vibe.

Ovo mu je prvi put da dolazi u Hrvatsku tako da još nije iskusio ludilo Zrća ali sigurno će ovo na Verkniptu biti posebna priča. Osim toga nam je otkrio kako je za ljeto spremio puno novih stvari i da je posebno uzbuđen za OMG koja izlazi početkom srpnja.

KNTRLVRLST se na programu festivala našao odmah prvu večer na otvorenju u nedjelju, 30. lipnja, kada nastupa u Kalypsu, a za drugi dan festivala nastupa na pool partiju u Noi. Jedan od njegovih najvećih bangera je So Druff i ta stvar bi nam mogla biti naznaka kakav nam zvuk priprema i što možemo očekivati od njegovog seta na Verknipt Croatia.

 Ulaznica za prvo izdanje je sve manje, već su se rasprodale prve dvije runde i ostale su regionalne ulaznice za svih 5 dana festivala po cijeni od 99 eura. Sve informacije oko ulaznica i paketa koji uključuju smještaj i pool partije i boat partije možeš naći na službenoj stranici festivala.

(naslovna foto: Verknipt/Promo)