Šest je godina prošlo od smrti Aviciija

“Nedostaješ nam, Tim. Ne mogu vjerovati da je već prošlo šest godina bez tebe. Još uvijek boli.”

“Uistinu nedostaješ milijunima ljudi. Nadam se da si našao svoj mir. Volimo te, Tim.”

“Šest godina kasnije, ja i dalje dolazim ovdje pričati s tobom, Tim. Utjecaj koji si imao na mene, ali i na toliko puno drugih, nećemo zaboraviti. Tvoje sjećanje živi i uvijek će živjeti.”

Ovo su samo neke od poruka koje obožavatelji prerano preminule švedske DJ superzvijezde Aviciija, iz svi kutaka svijeta, ostavljaju na web stranici avicii.com.

Tim Bergling nas je napustio 20. travnja 2018. godine u Omanu, u svojoj 28. godini života. Avicii je u Muscatu, glavom gradu Omana, bio na putovanju, a zbog dugogodišnjeg problema s mentalnim zdravljem, počinio je samoubojstvo. Pokopan je u rodnom Stockholmu.

Iza sebe je ostavio svevremenske hitove poput ‘Wake Me Up‘, ‘Waiting For Love‘, ‘The Nights‘, ‘Levels‘, ‘I Could Be the One‘, ‘Hey Brother‘, ‘Addicted To You‘…

Avicii – ja sam Tim“, novi je dokumentarac koji je uvršten u službenu selekciju ovogodišnjeg Tribeca festivala u New Yorku koji će se održati 05.-16. lipnja. Film otkriva glazbenu genijalnost Aviciija kroz ekskluzivne intervjue i nikad prije viđene snimke.

(naslovna foto: Avicii/Facebook)