Franky-B: Verknipt Croatia Holiday Festival je skroz drugačije iskustvo od drugih hard techno festivala!

Zadnji dan lipnja nam je već davno zapisan u kalendar za početak prvog izdanja Verknipt Croatia Holiday Festivala na kojem će nastupiti i Franky – B!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frank den Breejen (@franky_btrax)

Ovaj nizozemski DJ i producent na Zrću nastupa 1. srpnja u Aquariusu i zadnji dan festivala, 4. srpnja, u Kalypsu.

I want to have as much energy in a track to keep you dancing all the time. There’s no time to rest and with my playing I try to do the same.

Ovo mu nije prvi put da dolazi u Hrvatsku ali mu je prvi put da nastupa na našoj obali. Već je jednom prilikom svirao u zagrebačkom klubu DEPO koji mu je ostalo lijepom sjećanju te se veseli ovog puta iskusiti hrvatsko ljeto i osjetiti užareno sunce dok pušta svoje bangere.

It’s going to  be absolutely amazing. I think I’m not only speaking for myself but also for the other artists, this is something so unique and we’ve never seen this before and we’re so looking forward to be there so make sure to get there!

U razgovoru nam je istaknuo da Verknipt uvijek organizira ,,najstrašnije” zabave s ogromnom produkcijom i jakim line-up-om na kojem se, uz velika imena, mogu naći i mlade nade hard techno scene što omogućuje publici da se upozna s novom glazbom i izvođačima. Produkcija, light show i lokacije na kojima organiziraju svoje događaje rezultirale su tome da su postali jedni od najboljih organizatora techno festivala na sceni.

Franky – B je trenutno više fokusiran na putovanja i izvedbe te je nedavno izbacio novi EP za Revised Records na kojem je surađivao s izvođačima koje iznimno cijeni i neke od tih pjesama će se sigurno naći u nekom od njegovih setova na Zrću.

Ove subote na Enteru se sprema prvo Verknipt gostovanje u Club Mixu od 22 sata i set koji je pripremio izvođač DIØN, a iduću subotu je gost Franky – B! Povodom tog gostovanja čeka te u petak i giveaway festivalskih ulaznica tako da taj dan prati eter Entera. Sve informacije o festivalu, ulaznicama i opcijama za smještaj možeš naći na službenoj stranici festivala na linku.

(naslovna foto: Verknipt/Promo)