Noa je ove godine najbolji hrvatski klub

Nakon više godina, Papaya više nije najbolji klub u Hrvatskoj prema izboru DJ Maga. Tu je titulu preuzeo Noa Beach Club i plasirao se na prestižno 12. mjesto ljestvice, nadomak Topu 10. Veliki je to skok za klub sa Zrća koji je godinu ranije bio na 28. mjestu.

Papaya, koja je prošle godine bila jedanaesta, ove godine je izborila i dalje visoko 15. mjesto među sto najboljih klubova na svijetu.

Odličan plasman ostvario je i dubrovački Culture Club Revelin plasiravši se na 25. mjesto (godinu ranije bio je 20.). Aquarius, još jedan klub sa Zrća, ove je godine 48. (prošle 26.).

Listu hrvatskih klubova među sto najboljih na svijetu zaključuje Barbarella’s Discoteque iz Pirovca koja je na 88. mjestu (prošle godine bila je 85.). Ove godine iz Top 100 liste ispao je Kalypso koji je godinu ranije bio na 91. poziciji.

Treću godinu zaredom, kao najbolji klub na svijetu proglašen je španjolski klub Hï Ibiza. Otvoren 2017. na legendarnoj Playa d’en Bossa na Ibizi, klub Hï Ibiza se hvali da je tehnološki najnapredniji klub na svijetu kad su u pitanju zvuk i rasvjeta koja se mijenja svaki dan. David Guetta, Fisher, Vintage Culture, Eric Prydz, Meduza, Morten, James Hype, Patrick Topping, samo su neka od imena koja će ove sezone ugostiti klub s Ibize.

Nova sezona na Zrću kreće sredinom svibnja, želimo našim klubovima na obali da nadmaše sve dosadašnje i da ovo bude godina za pamćenje.

(naslovna foto: Noa Beach Club/Facebook)