Poznatog DJ-a pokušali oteti kriminalci s kalašnjikovima

Sretan sam što sam živ” – šokirano je priznao 41-godišnji britanski DJ Daley Padley, poznatiji pod umjetničkim imenom Hot Since 82 nakon što su ga naoružani kriminalci u Brazilu umalo oteli.

Napustili smo klub u 5 ujutro, još uvijek je bilo mračno. Deset minuta nakon vožnje automobilom do zračne luke pratila nas je i progonila banda kradljivaca, ubojica, ne znam što su, s puškama AK47“.

Da nije bilo herojskih manevara s automobilom našeg vozača, mislim da više ne bismo bili živi” – ispričao je Hot Since 82 opisujući kako su bježali napadačima po autocesti u suprotnom smjeru.

Slomljen sam i mislim da se više neću vraćati u Brazil“, rekao je Daley koji se na kraju sretno vratio svojoj ženi i djeci.

Evo kako je cijeli događaj Hot Since 82 opisao na svom Instagram profilu…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot Since 82 (@hotsince82)

Hot Since 82 za par tjedana stiže u Hrvatsku na Sea Star Festival koji će se održati u Umagu 24. i 25. svibnja. Uz njega, na festivalu će nastupiti i brojne svjetske zvijezde: ARTBAT, Deborah de Luca, John Newman, Ofenbach, ali i domaće snage: Vanillaz, Grše i hrvatska eurovizijska uzdanica Baby Lasagna.

(naslovna foto: Hot Since 82/Facebook)