Nova imena: na Ultru Europe stižu i Vintage Culture, Axwell, Ingrosso, Cameplhat, Matroda…!

Napokon smo dočekali i drugu fazu lineupa za ovogodišnju Ultru Europe!

Za dva mjeseca u Hrvatsku stižu i Afrojack, Axwell, Sebastian Ingrosso, Camelphat, DJ Snake, Vintage Culture, KSHMR, Maddix, Matroda, Topic, Alison Wonderland, Black Tiger Sex Machine, Deborah De Luca, Frankie Wah, Kasablanca, Kasia, Kapuchon, Massano, Mykris, Slander, SubtronicsVini Vici i W&W!

Bit će to spektakularno i posebno deseto izdanje našeg najvećeg i najpoznatijeg festivala.

Imena koja su danas objavljena, dodana su DJ zvijezdama čija su imena najavljena za dolazak u Split već u prvoj najavi, a to su Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet.

Neslužbeno doznajemo kako će ova jubilarna Ultra biti rekordna i po broju posjetitelja iz Hrvatske. U svakom slučaju bit će to centralni događaj ljeta koji se ne smije propustiti.

Ultra Europe će se održati na splitskom Parku Mladeži od 12. do 14. srpnja 2024. godine, a Enter Zagreb opet će imati radijski studio ispred main stagea na stadionu.

Cijena trodnevnih festivalskih ulaznica za hrvatske građane u FAZI 2 iznosi 115€ dok je za trodnevnu VIP ulaznicu potrebno izdvojiti 289€. Rasprodano je više od 80% kontingenta ulaznica ove faze, a ovogodišnja će se proslava, sukladno podacima o prodaji ulaznica, pamtiti po najvećem broju Hrvata na festivalu ikad.

(naslovna foto: Ultra Europe/Facebook)