One Drop Music uskoro priprema novu melodičnu vožnju u Petom Kupeu!

Već zadnje dvije godine se u Petom Kupeu na One Drop Music redovito partija uz vrhunske izvođače melodic techno scene i 18. svibnja nas čeka iduće izdanje!

Glavna zvijezda večeri bit će Henri Bergmann, house & techno DJ i producentica iza koje je vrlo produktivna godina s izdanjima, nastupima i velikom podrškom nekih ključnih igrača sa scene. U protekloj godini nastupala je u glavnoj sobi u Pachi, dva ADE nastupa, kao i festivalske nastupe na Glastonbury-ju, Noisily, Wilderness & Secret Garden Party, dok je 2023. započela u Libanonu u The Grand Factoryju, nastupom na Grammy-jima i u rodnom Londonu s Fidelesom.

Njoj će support biti belgijski DJ Axel Haube koji je sa svojim mračnim i melodičnim setovima nastupao na pozornicama Afterlife-a, Circoloca, Hivea, Inputa i mnogih drugih.

Osim ovih izvrnih izvođača nastupiti će i mlada bugarska DJ-ica Sammer koja se pokazala kao prava mlada nada melodic techna.

Ono što je karakteristično za One Drop Music je i vrhunska produkcija koja u Petom Kupeu kreira savršenu atmosferu za uživanje u vrhunskim setovima s ekipom.

Ulaznice su već u prodaji preko sustava Entrio i možeš ih nabaviti na linku. Idući tjedan će biti i podjela ulaznica u eteru Entera tako da prati Enter Jutro, Maraton hitova i After!

(naslovna foto: One Drop Music/Facebook)