Boris Brejcha spektakl na Jarunu za kraj svibnja!

Sve nam je bliže ovogodišnje izdanje Zagreb Music Festa na Jarunu i ljubitelji elektronske glazbe željno isčekuju gostovanje jednog od favorita domaće publike – Borisa Brejche.

Njemački DJ je zvijezda večeri i već je više puta gostovao i u Hrvatskoj i u Zagrebu. Svojim nabrijanim setovima i prepoznatljivim minimalnim zvukom postao je jedan od najdražih izvođača domaće publike koja zna da su ovako velika njegova gostovanja zaista posebna i nešto što se ne smije propustiti.

Organizacija Future Scope sudjeluje u organizaciji i već je dobro poznata partijanerima koji, zahvaljujući njima, redovito imaju priliku uživati u setovima najjaktualnijih techno imena.

Borisu će podrška biti njegova dobra prijateljica, njemačka producentica Ann Clue, a od domaćih imena tu su DJ Jock i Shipe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anđelko Šipuš (@shipethedj)

Nakon Jaruna se prelazi u Boogaloo za opasan after party gdje će nastupiti domaće snage Elena Mikac, Sin i Neroa od 4 do 10 ujutro!

Ulaznice za party mjeseca mogu se još uvijek nabaviti preko sustava Entrio na linku ali bit će i prilika da ih osvojiš preko Entera tako da prati naš eter i društvene mreže.

(naslovna foto: Futurescope/Facebook)