Filip Sulić ponovno nastupa na Cercle festivalu u Parizu!

Filip Sulić tijekom godina, dijelio je pozornicu s brojnim poznatim producentima i DJ-ima, uključujući Carla Coxa, Fatboy Slima, Johna Summita, Gorgon Cityja, Artbata, Dixona, Luciana, Marca Carolu, Richieja Hawtina, Jamieja Jonesa, Hot Since82, Solarda, Idrisa Elbu, Boba Sinclara, Claptonea, MK-a, Paula Van Dyka, Rogera Sancheza, ANNA-u, Mind Against, Eelkea Kleijna, Bena Bohmera, CamelPhata, Eli Browna, Dennisa Cruza, Adama Beyera, Above & Beyond, Nica Fanciullija i mnoge druge.


Filipovi setovi su se istaknuli na svjetski poznatim događajima kao što su Cercle 2019. s Hot Since82, Ultra Music Festival 2019., LMF festival 2021. i 2023., Cercle festival u Parizu 2022., te radijska emisija na Toolroom radiju.

Nedavno je imao i nastup u Las Vegasu. Njegova rezidencija u Culture Club Revelin traje od 2011. godine.
Ove godine, Filip ponovno nastupa na prestižnom Cercle festivalu u Parizu, koji će se održati 25. svibnja.

Festival je rasprodan i nudi tri jedinstvena stagea u nacionalnom muzeju zrakoplovstva i astronautike u Parizu.


Filip ne skriva svoje oduševljenje što je i ove godine dio Cercle Festivala u Parizu, “Ponosan sam što sam i ove godine dio ovog velikog projekta i što ću nastupiti na jedinstvenoj pozornici na Cercle festivalu. Uzbuđen sam i jedva čekam publici predstaviti set za koji vjerujem da će im biti nezaboravno iskustvo.”

Iz Culture Club Revelina poručuju kako su izuzetno ponosni na svog dugogodišnjeg residenta, koji će predstavljati klub i Hrvatsku među 37 najboljih svjetskih DJ-eva.