[BREAKING!] Potvrđeno je: Swedish House Mafia dolazi na Ultra Europe!

Ono što se neko vrijeme nagađalo, sad je i potvrđeno: Swedish House Mafia dolazi na Ultra Europe!

Nakon što su se u gradu počeli pojavljivati billboardi na kojima piše “Split”, a identični su onima kojima je u mystery fazi SHM tizala svoje nastupe u drugim gradovima u inozemstvu, fanovi su odmah počeli pretpostavljati kako je u pitanju njihovo pojavljivanje na našoj Ultri u Splitu.

Foto: facebook.com/ultra

I stvarno, najpopularniji EDM trojac na svijetu koji je svoj reunion doživio na Ultri u Miamiju u ožujku prošle godine, ove će godine stati za DJ pult mainstage-a Ultre Europe na poljudskoj ljepotici.

Ovom prigodom Enter Zagreb u svakom će satu, iduća 24h, zaplejati barem jednu stvar Swedish House Mafie.

A povodom dolaska omiljenog nam švedskog trojca u Hrvatsku, na našem Instagramu ćemo uskoro nekome od vas podijeliti  dvije ulaznice za Ultru Europe za dan kad će nastupiti Swedish House Mafia!

Sve što ćeš trebati napraviti jest zapratiti naš profil na Instagramu, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koju bi vodio/la sa sobom (pritom možeš ostavljati više komentara, pod uvjetom da svaki put tegaš nekog drugog). Na raspolaganju ćeš imati 48h kad ćemo nasumičnim putem odabrati dobitnika, a šanse si povećavaš repostanjem naše objave u svoj Instastory uz označavanje Entera Zagreb.

Sretno i vidimo se na Ultri Europe!

Inače, od 1. ožujka u prodaju će biti pušten ograničeni broj regionalnih ulaznica po cijeni od 799 kuna koje uključuju ulaz na sva tri festivalska dana na Poljudu, a moći će se osigurati putem sustava Ticketshop.