ENTERview – Markus Schulz: “Hrvatska je nova Ibiza!”

Ususret njegovog nastupa na Legendary Festivalu 26.04 u zagrebačkom Boogaloo Clubu, naša je Lucija Kajić odradila telefonski intervju s Markusom Schulzom, koji je ujedno i headliner ovog indoor trance festivala.

U razgovoru se Markus Schulz osvrnuo na svoje dvije nove kolaboracije s trance vokalisticama, Emmom Hewitt i Christinom Novelli, a do suradnje je, kako kaže, došlo spontano i nakon dulje želje o zajedničkoj suradnji.

Inače, Markus Schulz nedavno je nastupio i na rasprodanom A State Of Trance 900 festivalu u Madridu, za što kaže da mu je bilo odlično iskustvo te da nije očekivao masivan odaziv od preko 15.000 ljudi.

Markus Schulz ime je koje se nerijetko nađe i na lineupu Transmission festivala u Pragu, za kojeg kaže da je različit od ASOT-a: “You know, A State Of Trance festival is more like a celebration of trance music, celebration of names within our genre, while Transmission is more visual spectacle with lasers and great visuals. It is the the same music, but the vibe is different. I like both of those events.” – kaže Markus Schulz te dodaje kako mu je odličan osjećaj biti u mogućnosti biti na pozornici te kroz mjuzu i uz pomoć popratne produkcije na publiku prenijeti priču koju želi ispričati.

Foto: facebook.com/transmissionfestival

Inače, Markus Schulz jedno je i od imena na lineupu ovogodišnjeg Ultra Music Festivala u Miamiju, a budući da i sam ima adresu u tom gradu, kaže kako je jako nestrpljiv oko ovogodišnjeg izdanja festivala koje će se po prvi puta održati na novoj lokaciji u Virginia Key-u.

Foto: Ultra Music Festival

Iako je nastupao i nastupa na svim većim svjetskim festivalima, kaže kako mu brojka posjetitelja nije bitna:For me, it doesn’t matter if it’s 50.000 people or 5.000 people while there is at least one person in the audience whose life I can change with my music.“, kaže Markus Schulz koji prije nastupa uglavnom – meditira.

Hrvatsku je usporedio s Ibizom, a u našoj zemlji najbolje su mu prirodne ljepote.

Dok čekamo da ova legenda stigne u Zagreb 26.04 na Legendary festival u Boogaloo, tebi ovdje prilažemo cijeli intervju.

Inače, ako još nisi nabavio svoje ulaznice, učini to OVDJE. Vidimo se u Boogaloo Clubu 26.04!