SLUŽBENO: Uskoro izlazi novi AVICIIJEV album!

Nepunih godinu dana otkako nas je napustio veličanstveni Tim Bergling stigla je i potvrda mnogih nagađanja – dobivamo novi album jednog od najvećih u povijesti elektroničke glazbe!

Obitelj izvođača odlučila je posthumno izbaciti ovaj album pod imenom “TIM“, a službeni datum izlaska je 6. lipnja. Bit će to treći u nizu njegovih albuma nakon prvijenca “True” iz 2013. te njegovog nastavka “Stories” iz 2015.

Objavljeno je i kako će sav prihod albuma ići u humanitarnu organizaciju osnovanu nakon DJ-eve smrti pod imenom “Tim Bergling Foundation”   koja se bavi problemima mentalnog zdravlja i samoubojstva.

Album koji će se sastojati od čak 16 pjesama većinski je producirao sam Avicii, dok je u njegovom završavanju sudjelovao tim pisaca i producenata, a na nekim pjesmama nalazit će se i vokali poznatih glazbenika poput Chrisa Martina iz Coldplaya!

Sve bi trebalo biti obogaćeno zvukovima Kariba, psihodelije i arapske glazbe, a kako to sve zvuči ćut ćemo već u srijedu 10. travnja, kad izlazi prvi single pod nazivom “SOS” kojeg ćeš premijerno slušati na Enteru!