Od košarke do najvećeg DJ-a svijeta: Shaquille O’Neal aka DJ Diesel stiže na Zrće!

Nije šala. Shaquille O’Neal aka DJ Diesel stiže na Zrće. Točnije – u Noa Beach Club u sklopu POW WOW festivala.

Objavili su to organizatori na svojem službenom Fejsu. I ozbiljni smo kad kažemo da je Shaq, odnosno DJ Diesel doslovno najveći DJ na svijetu. Umirovljena NBA zvijezda visoka čak 2.16 m i teška 147 kg bacila se u DJ vode i krenula na pohod lineupa svjetskih glazbenih festivala.

I like doing festivals, but my set is more trap, hip-hop and dubstep. For me, it’s like…we have that adrenaline rush when it comes to rocking crowds. When you go to festivals, they’re there to just see a great performance. I just give them great music, with the way I put my blends and mixes together.” – kaže Shaq koji je u jednom intervjuu nedavno otkrio i kako surađuje s Diplom na novoj stvari koja bi ubrzo trebala ugledati svjetlo dana.

Ako ga već nisi uhvatio na jednoj od utkamica klubova za koje je igrao (Orlando magic, L.A. Lakers, Miami Heat, Phoenix Suns, Cleveland Cavaliers ili Boston Celtics), možeš skoknuti do Zrća i uhvatiti njegov DJ set. Bila bi šteta propustiti njegov nastup i vidjeti kako se umjesto s loptom u rukama snašao s playerom, miksetom i mikrofonom.

Big Night Entertainment Group