ENTERview – Lost Frequencies: “Na Tomorrowlandu partijam sam sa sobom!”

Povodom izlaska njegovog novog albuma “Alive and feeling fine” koji će svjetlo dana ugledati ovog petka, 4. listopada, naša glazbena urednica Tea Hendija telefonski se čula s Lost Frequenciesom.

Ideja o albumu rodila se, kako Lost Frequencies kaže, spontano jer je vidio da na raspolaganju ima jako puno neiskorištene mjuze i dobrih kolaboracija koje je želio podijeliti s drugima pa mu je izdavanje albuma bio logičan potez. Samo neke od kolaboracija koje će se naći na albumu su one s velikim imenima kao što su Aloe Blacc i James Blunt.

Na festivalima je vrlo tražen, a često nastupa i na Tomorrowlandu koji mu je od kuće udaljen svega 25 minuta pa ni ne čudi činjenica da mu je zbog svoje veličine, razvikanosti, vrhunske produkcije, ali i mnogo prijatelja koje tamo sretne, to jedan od najdražih glazbenih festivala, a tamo najčešće partija sam sa sobom i henga oko vlastitog stagea.

Lost Frequencies trenutno se nalazi na visokom 17. mjestu DJ Mag TOP 100 ljestvice koja će se refreshati za svega dva tjedna pa nam tek ostaje vidjeti na kojem mjestu će se ove godine naći. Ako se nas pita, zaslužio je rast i skok među TOP 10.

Cijeli intervju s njim možeš poslušati niže.