Četiri dana, deset pozornica i 400.000 ljudi: UNTOLD Festival izbacio službeni aftermovie!

Ako još nisi čuo/la za UNTOLD festival, mi smo ovdje da ti ukažemo na njega jer se ogromnom brzinom pretvorio u jedan od najvećih i potencijalno najboljih festivala na svijetu. Ove godine održao se po peti put, a s sa svojim sloganom “The world capital of night and magic.” s pravom možemo reći kako opasno parira čak i Tomorrowlandu. Osim što su ulaznice višestruko jeftinije.

UNTOLD se održava u rumunjskom gradiću Cluj-Napoca i traje četiri dana, a na svom lineupu na 10 pozornica okuplja preko 200 izvođača iz svih mogućih glazbenih žanrova. Baci oko na ovogodišnji lineup i sve će ti biti jasno.

Ulaznice za festival u prvom valu koštaju svega 100-tinjak eura (točnije, 109 €) za sva četiri dana održavanja, a na samom festivalu cijene hrane i pića i više su nego prihvatljive. Tako primjerice pivo od pola litre košta svega 12-15 kn. Festival ima svoju dnevnu i noćnu varijanti i praktički se održava kroz cijeli dan, tako da sa svojom narukvicom jednom dnevno imaš pravo ući, ali i izaći s festivala te se vratiti kad god poželiš.

Ovogodišnji UNTOLD se održao od 1. do 4. kolovoza, a vani je i službeni aftermovie koji će ti slikom i mjuzom najbolje dočarati ono o čemu pričamo.

Armin van Buuren, David Guetta, Martin Garrix, Robbie Williams, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki i mnooogi drugi – svi oni na jednom mjestu.

Ulaznice za 6. izdanje festivala u prodaju kreću uskoro, a kako bi mogao kupiti one po najnižoj cijeni, trebaš se registrirati. Lineup još uvijek nije vani, no njegova prva faza trebala bi izaći kroz koji mjesec. A sudeći po svim dosadašnjim izdanjima, organizatori nikad ne razočaraju.