Ova godina postala je još bizarnija: Kanye West najavio kandidaturu za predsjednika SAD-a!

Kad misliš da bizranije ne može, dođe Kanye West koji se misli kandidirati za predsjednika SAD-a. Da, i mi smo imali WTF reakciju, ali Kanye West je stvarno na svom Twitteru objavio kako se misli natjecati za mjesto predsjednika Amerike.

https://twitter.com/kanyewest/status/1279575273365594112

Tako je ta vijest iskomunicirana više od 29 milijuna njegovih followera samo na toj društvenoj mreži, a podršku su mu dali i još neki influenceri. Prva je njegova supruga Kim Kardashian koju prati više od 65 milijuna ljudi, ali i Elon Musk, čelni čovjek Tesle koji je tweetao, citiramo: “You have my full support!

Pa, izgleda da se lik fakat ne šali. Javno je svoju viziju najavio čak 2015. godine na dodjeli MTV-evih nagrada, a od tad je to ponavljao u više navrata: There will be a time when I will be the president of the US and I will remember… any founder that didn’t have the capacity to understand culturally what we’re doing.” / If I decide to do it, it will be done, I’m not going to try.” – samo su neki od dijelova intervjua koje je od tada do danas davao na tu temu.

Ako stvarno dođe do kandidature, Donald Trump će dobiti zanimljivog protivnika…