Tomorrowland objavio datume ovogodišnjeg izdanja!

Nagađalo se kako će Tomorrowland zbog globalne pandemije koronavirusa biti primoran pomaknuti datume svog održavanja, a sad je to postalo i službeno. Na društvenim mrežama i webu Tomorrowlanda potvrđeni su datumi za ovu godinu. Ako sve bude po planu, najveći svjetski glazbeni festival održat će se kroz dva vikenda, od 27. do 29. kolovoza te od 3. do 5. rujna.

https://www.facebook.com/tomorrowland/posts/10158519903429177

Naravno, ovo je optimistično razmišljanje, no i sami organizatori svjesni su mogućnosti kako će fanove na podiju moći vidjeti tek 2022. godine. Mnoge zemlje i dalje imaju restrikcije koje se tiču putovanja, procijepljenost na razini EU je svega 3.5%, isporuke cjepiva kasne, određene zemlje i dalje imaju lockdown i policijski sat, a na snazi su i dalje preporuke i mjere o fizičkoj distanci i izostanku masovnijih evenata.

Dakle, ima nade za Tomorrowland koji će se po datumima poklopiti s ostalim festivalima kao što su ASOT festival, Creamfields i EDC Mexico. Ipak, ostaje nam vidjeti kako će se situacija razvijati i nitko sretniji od nas da se jedan takav festival ovog ljeta zaista i dogodi. Svi oni koji imaju ulaznicu još od prošle godine, mogu je iskoristiti za odlazak na Tomorrowland ove (ako se održi) ili iduće godine, ili pak zatražiti puni iznos novca.

Sve detalje čekiraj na webu festivala.