KAMPANJA 100 ISPUNJENIH ŽELJA IDE DALJE: prikupljamo donacije za Dom u Nazorovoj!

I ove godine kampanja 100 ispunjenih želja zahvaljujući vama prošla je i više nego uspješno!

Enter Zagreb imao je za zadatak uz pomoć slušatelja ispuniti želje djece iz domova za nezbrinute. Sve želje su ispunjene u vrlo brzom roku  te smo  razvukli osmijehe na licima djece iz Laduča, Nazorove, I.G. Kovačića i  A.G. Matoša.

Hvala svima koji su se uključili u akciju i odlučili zajedno s nama djeci iz domova najljepše doba godine učiniti još ljepšim.

Zbog ogromnog interesa slušatelja, akciju smo proširili te sakupili dodatne želje za djecu iz Nazorove.

Sve do 20.12. prikupljamo higijenske potrepštine za one najmanje; pelene od broja 2 do broja 5, tetra pelene, vlažne maramice, plastične i staklene bočice Baby love te bočice s kljunom, podbratci za hranjenje te didaktičke igračke. Za stariju djecu je dobrodošao likovni pribor (tempere,vodene boje,kistovi,ljepila u stiku,škarice za papir), igračke poput lopte, Lego kocaka, lutkica, crtani filmovi te od odjeće skafanderi i buce za dob od 3 do 7 godina.

Svima njima je potrebna naša i vaša pomoć.

Ukoliko si u mogućnosti, svoju donaciju u bilo kojem trenutku ostavi na našoj adresi Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb.

Svoj dolazak ne trebaš najavljivati.

Hvala vam što ste odlučili i ove godine zajedno s nama djeci iz domova najljepše doba godine učiniti još ljepšim. I vi ste energija koja pokreće Hrvatsku.