Ultra Europe komentirala upit: stiže li Swedish House Mafia opet u Hrvatsku?

Swedish House Mafia (Ultra Europe)

Već sada Ultra Europe ima brutalni lineup, nakon što smo u dvije faze doznali tko sve dolazi u Split na osmo izdanje festivala. Kažemo brutalni jer samo tako možemo opisati imena kao što su: Hardwell, Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack, Alesso, Marshmello, Nicky Romero, Oliver Heldens, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Above & Beyond, Richie Hawtin, Vini Vici, Adam Beyer, Amelie Lens, DJ Snake, Joseph Capriati, Marco Carola, Nina Kraviz, Sam Feldt

Neki bi htjeli da se ovoj super listi imena, koja stižu u srpnju u Hrvatsku, pridruži i ime najslavnijeg trojca elektronske glazbe: Swedish House Mafie.

Naime, jedan Reddit korisnik je objavio screenshot svog komentara i odgovora Ultre Europe na Instagramu. Komentar u DM-u je bio: „Recite nam ako ćete nam dati SHM show, da znamo uzeti karte“.

Sa službenog profila Ultre Europe je odgovoreno: „Mi ništa nismo rekli!“ uz dodatak „Psssst!emoticona. Uostalom, pogledajte sami.

post
Reddit objava (foto: SamReds_/Reddit)

Znamo da to ništa ne znači, da ovo nije potvrda da švedski trio dolazi u Hrvatsku, ali bilo bi super kad bi se ta želja svih SHM obožavatelja ispunila.

(naslovna foto: Ultra Europe/Facebook)