Jedanaesti Forestland u srpnju

forrestland

Od 2013. godine u međimurskom mjestu Brezje održava se jedan od najdugovječnijih festivala elektronske glazbe u Hrvatskoj – Forestland. I ovoga ljeta, od 21. do 23. srpnja, na festival stiže oko 60-ak artista, ne samo elektronske glazbe (EDM, big room i trance), nego su tu zastupljeni i hip hop, trap i rap izvođači.

Vraća nam se Dekova iz Kine, iz Izraela dolazi vrhunski DJ Mr. Black, a tu je i neizostavni tech-house stage – Forestroom koji ponovo unosi novitete u festivalski program“, kaže organizator festivala Saša Mikac.

Jedan od noviteta je da će petak na pozornici Forestroom biti samo sa ženskim DJ-icama. Nastupaju Emily, Rosana Rabuza, Andrea Fox, a organizatori očekuju potvrdu još nekoliko, kažu, dobrih imena.

U subotu na Forestroom dolaze Tomo in der Muhlen, Kraunlder, ali i jedan od ponajboljih techno DJ-eva Ramiro Lopez.

Nadamo se da će ovo biti najbolji festival do sad, očekujemo najveći broj posjetitelja, ali i najatraktivnije uređen festivalski prostor”, kaže Krešo Biškup iz organizacije.

Bit će tu ponovno 250 metara dugi zip line preko cijele glavne pozornice, barbershop, face i body painting, ali i Tattoo corner. Osim toga, tu su i Food corner, chill zona i šumski bar, secret stage i druga iznenađenja.

Festivalske ulaznice do 1. svibnja se prodaju po cijeni od 25 eura za oba dana u sustavu Entrio ili na fizičkim prodajnim mjestima, dok se kamp i VIP ulaznice mogu kupiti već od 30 odnosno 75 eura.

(naslovna foto: Forestland festival/Facebook)