Ovaj vikend se održava Wings For Life!

U nedjelju, 7. svibnja,  sprema se još jedno izdanje humanitarne utrke Wings For Life i ove godine će to biti najveća utrka ikad!

Wings for Life je humanitarna zaklada kojoj je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Wings for Life od 2004. godine financira projekte i kliničke studije diljem svijeta i upravo ovom trkom prikupljaju donacije.

Wings for Life World Run je globalna humanitarna utrka koja se održava svake godine u svibnju, a 100% startnina odlazi neprofitnoj Wings for Life zakladi i pomaže u pronalaženju lijeka za ozljede leđne moždine.

Utrka u Zadru je već rasprodana ali još uvijek se možeš prijaviti za utrku u Zagrebu na linku.

Na Wings for Life World Run utrci svi sudionici startaju istovremeno, diljem svijeta. Nije važno jesi li profesionalni sportaš, rekreativac ili početnik. Nema cilja. Umjesto toga, 30 minuta nakon starta, virtulano presretačko vozilo započinje svoju potjeru i lovi trkače koji sudjeluju u utrci.

Zagrebačko izdanje utrke održat će se istovremeno kao i sve utrke u svijetu, u nedjelju, 7. svibnja u 13 sati na Savskom nasipu kod Boćarskog doma gdje će biti garderoba, okrijepa i zabavni program za natjecatelje.

Trčanje je jedinstveno jer tisuće ljudi diljem svijeta sudjeluje u isto vrijeme, bilo da trče službenu utrku ili pomoću aplikacije!

(Naslovna foto: Wings For Life World Run)