Vodimo te na “Best of regional stand up vol.2” u Lisinski!

Stand up spektakl “Best of regional stand up vol 2.” nastavak je uspješnog premijernog showa koji je održan u ožujku prošle godine u Lisinskom, a koji je popratilo više od 1800 gledatelja!

Stand up skektakl ponovno se ponavlja i to u u hramu hrvatske kulture i umjetnosti: KD Vatroslav Lisinski 30. rujna u 20:30 h!

Za ovaj veliki događaj organizatori su ponovno pripremili šest ponajboljih komičara/ki regije na jednom mjestu. Za smijeh do suza bit će zaduženi Marina Orsag, Tin Sedlar, Aleksandar Perišić, Martina Ipša, Igor Drljo te Nikola Todoroski.

Ulaznice je moguće nabaviti na blagajni KD Lisinski te na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 70 i 90 kn u pretprodaji, odnosno 90 i 110 kn na dan predstave, a sve detalje o događanju i prodajnim mjestima možeš naći na službenom linku eventa.

I mi Enterovci ful volimo smijeh, a vjerujemo da volite i vi, zbog čega smo vam osigurali čak 10 ulaznica!
Počevši s ponedjeljkom 18. rujna pa sve do petka 22. rujna dijelit ćemo svaki dan 1 x 2 ulaznice i to prvoj osobi koja nam po završetku Vijesti (u kojima ćemo imati najavu ovog eventa) pošalje mail na [email protected]