#Enterview – Ben Gold: “Moja mama sluša trance htjela ona to ili ne, a ide i na partyje!”

Ekipa iz Armada Musica ponudila, a ekipa s Entera prihvatila! Nedavno smo tako uzeli telefon u ruke i uputili poziv u UK gdje nas je s druge strane slušalice spremno dočekao Ben Gold, DJ i producent koji se etablirao kao jedno od najprepoznatljivijih i najzvučnijih imena Armada Musica i A State Of Trance-a uz full support čelnog čovjeka ASOT-a, Armina van Buurena.

foto: facebook.com/BenGoldMusic
foto: facebook.com/BenGoldMusic

U 15ak minuta intervjua Ben Gold osvrnuo se na sve što je trenutno aktualno na trance sceni. Nedavno je izbacio svoju novu stvar “Kingdoms” koju je ‘na preskokce‘ radio svega mjesec dana, a kad smo ga pitali kako je dao naziv stvari i koja je pozadinska priča iza pjesme, odgovara: “Premijerno je tu stvar zaplejao Armin i to u Egiptu, a budući da je Egipat kao jedno veliko kraljevstvo, odlučio sam je nazvati ‘Kingdoms’“.

Za Armadu i ASOT ima samo riječi hvale te kaže kako su svi tamo kao jedna mala obitelj: “Svakodnevno sam u kontaktu s barem jednom osobom iz Armada Musica. Cijenim kod njih obostranu suradnju. Trude se da ja dobijem najbolje od njih, ali isto tako oni pokušavaju izvući maksimum i najbolje od mene kao izvođača, a velika je čast imati direktnu potporu od nekoga kao što je Armin” – objasnio nam je Ben Gold.

Inače, Ben Gold je vjerojatno najveći vjetar u leđa dobio sa svojom stvari “I’m In A State Of Trance” koju je Armin izabrao kao službenu himnu 750. epizode ASOT-a.

Dok producira mjuzu, Ben kaže kako njegova mama sluša trance htjela ona to ili ne, budući da mu je studio smješten upravo u njenoj kući: “Ne smeta joj, dapače, voli tu vrstu glazbe, a često ode i na moje nastupe. Tako je recimo nedavno bila i na Ibizi i dobro se zabavila.” – objasnio nam je Ben Gold koji je dosta traženo ime na svim većim i respektabilnijim festivalima kao što su Tomorrowland, Ultra Music Festival, Dreamstate pa čak i naša Ultra Europe.

foto: facebook.com/BenGoldMusic
foto: facebook.com/BenGoldMusic
foto: facebook.com/BenGoldMusic
foto: facebook.com/BenGoldMusic

Budući da mu se već jedna od stvari zove “I’m In A State Of Trance“, zanimalo nas je i što je to ‘trance‘ za njega. Odgovor mu je i više nego jasan: “Bijeg od stvarnosti, ali i  emocionalno putovanje“. Čovjek objasnio. Držimo fige da koji put svrati i u Zagreb, a tebi ovdje prilažemo i kompletni #enterview.