Teku pripreme za najveći festivalski spektakl: Tomorrowland objavio prve izvođače!

Tomorrowland je danas izbacio svoj prvi val izvođača koji će se na nekoliko pozornica izredati tijekom dva vikenda održavanja festivala.

Na popisu su se tako na početku našli (abecednim redom): &Me VS Rampa, Armin van Buuren, Axwell / Ingrosso, Ben Klock b2b Marcel Dettman, Camelphat, Charlotte de Witte, Claptone, Da Tweekaz, Hardwell, Kolsch, Netsky, Partyraiser, Patrice Baumel, Rezz, RL Grime, Solomun, Stephan Bodzin i Sven Vath, a uskoro se očekuje i mnogo novih imena.

Najveće iznenađenje na lineupu zasigurno je Hardwell koji je prošle godine izostao s festivala, vjerujemo zbog narušenih dobrih odnosa s Dimitri Vegasom & Like Mikeom, ali kako se trojac međusobno pomirio – tako je i Hardwell našao svoje mjesto pod belgijskim festivalskim suncem.

Inače, tema ovogodišnjeg Tomorrowlanda je  “The Story of Planaxis“, a koliko nas je ona prošlogodišnja ovogodišnja asocirala na karneval, cirkus, akrobate i magiju, toliko ovu naizgled “vodenu” temu (barem što se službenog vizuala tiče) možemo dovesti u vezi s nekim radovima Leonarda da Vincija.

Tomorrowland - [www.facebook.com/pg/tomorrowland]
Tomorrowland – [www.facebook.com/pg/tomorrowland]
Tomorrowland će se ove održavati kroz dva vikenda: 22.07 – 24.07.2018. te 27.07 – 29.07.2018., a registracija za ulaznice moguća je na službenim stranicama.