POTVRĐENO JE: Okupila se Swedish House Mafia, najavili i veliki povratnički nastup!

Danas je u točno 11 sati završilo misteriozno odbrojavanje na službenoj web stranici Swedish House Mafie i tako označilo početak press konferencije tog EDM trojca – Axwella, Ingrossa i Stevea Angella.

Nakon što su započeli s tizanjem mogućeg reuniona još na zimu 2017. godine, a zatim u Miamiju izveli nastup za pamćenje povodom 20. obljetnice Ultra Music Festivala u ožujku ove godine, članovi Swedish House Mafie danas su i službeno na pressici najavili svoj reunion te povratnički nastup koji će se održati u Stochholmu, 4. svibnja 2019. godine u Tele2 Areni.

Trenutno su otvorene registracije za ulaznice koje će u prodaju biti puštene ove subote točno u podne, a raspon cijene bit će im između 320 i 540 kuna, što i nije toliko puno uzevši u obzir masovni hype koji se digao oko povratna službeno najboljeg DJ tria u povijesti.

Nakon mjeseci (možda čak i godina) prolivenih suza i postova zazivanja SHM reuniona na društvenim mrežama, fanovi napokon mogu odahnuti. Swedish House Mafia se i službeno vratila na scenu!