Predbožićni “Lucky Friday”: Branka dobila produženi vikend i poklon bon Arena Centra!

Ovog je petka Nina slobodnim danom i poklon bonom za Arena Centar u iznosu od 500 kn iznenadila Branku koju je na Lucky Friday prijavio njen dečko, a ovim ti putem njegovu prijavu prenosimo u cjelosti:

Ovo je moja djevojka Branka. Branka se ustaje u 7 ujutro svaki dan. Kreće autobusom iz Samobora prema Črnomercu.
Nakon 45 minuta u trošnom Samoborčekovom autobusu presjeda u tramvaj i vozi se još malo po Ilici, do trga dr. Franje Tuđmana.
Tada moja Branka započinje uspon stepenicama i strmim ulicama, duljine dvije atletske staze i visine nebodera od 16 katova. Ponekad, negdje po putu kupi neki burek sa sirom ili neku bezvezariju kao zamjenu za dobar doručak.

Tek tada Branka dolazi na posao u firmu za posredovanje u osiguranju, gdje ostatak prijepodneva radi neke stvari koje ja ne razumijem (pametno moje).
Branka ne radi puno radno vrijeme. U 14 sati odlazi s posla, putuje niz isti onaj brijeg, ulazi u tramvaj na istoj onoj stanici, ali ne ide natrag prema Samoboru, već nastavlja put, u smjeru studentske menze.

Ako ima vremena, vozi se do studentskog centra, gdje pojede punjeni pileći pohanac ili pile sa žara i pomfri. Ako nema vremena, vozi se ravno do Ekonomskog fakulteta, na drugom kraju Zagreba, gdje pojede nešto malo manje fino.

Sita, ali već pomalo umorna, Brankica sad sjeda s prijateljicama u predavaonu i sluša predavanja koja znaju trajati koliko i njen radni dan. Nekad prije, a nekad poslije predavanja, ide u knjižnicu gdje radi seminarksi rad. Kad jedan preda, vrlo brzo ga zamijeni novi zadatak.

Oko 17 sati, dolazi mi poruka: Branka pita kad sam gotov s poslom, da se malo podružimo. Završavam oko 17:45, idem u teretanu i oko petnaest do sedam krećem prema Lisinskom gdje se nalazim s Brankom. Branka sjeda sa mnom u auto, ali još nije vrijeme za put doma.

Vozim ju do Cvjetnog naselja, gdje ponedjeljkom i srijedom, u studentskom domu dva školska sata uči talijanski. Pet minuta prije kraja nastave, u 21:55, Branka kreće na autobusnu stanicu kod Vjesnika.

Ako ne otiđe ranije s nastave i propusti autobus u 22:00, onda mora čekati onaj u 22:40 koji ide preko Novaka i Rakitja i dolazi doma nešto prije ponoći.

Branka je uspješno završila prediplomski studij ekonomije i nastavlja diplomski studij, ima super ocjene, vrlo je vrijedna na poslu – uvijek ju svi kolege hvale i najbolja je cura na svijetu. Uvijek nalazi vremena za druge, unatoč svim obavezama, duša je od čovjeka i svi ju vole.

Ako itko zaslužuje slobodan petak, onda je to Branka!

Branka je dobila predbožićni #LuckyFriday i Arena Centar poklon bon od 500 kuna. Idemo ju iznenaditi! 🙂 #arenacentar

Posted by Enter Zagreb on Friday, December 22, 2017

Branka nije skrivala iznenađenje, a ovim putem želimo joj ugodan slobodan dan, sve najbolje za blagdane i uživanje u shoppingu!

A ako i ti imaš nekoga tko se trga od posla i kome bi i više nego dobro došao slobodan dan, prijavi na [email protected]. Sve detalje za prijavu imaš OVDJE.