BRACE YOURSELF: Vodimo tebe i tvoju ekipu na Ultru Europe 2018!

Ultra Europe objavila je nikad niže cijene regionalnih ulaznica za ovogodišnje izdanje festivala u Splitu. Sva ekipa s našeg podneblja tako će festivalsku ulaznicu moći osigurati po cijeni od svega 799 kn. Ta je cijena rezervirana samo za one najbrže, budući da je u prodaju pušten ograničen broj karata po toj cijeni, njih svega 500 komada, nakon čega će im cijena iznositi 899 kn.

A tom prigodom tebi i tvojoj ekipi osigurali smo četiri festivalske ulaznice za Ultru Europe 2018 uz Ultrin official merchandise! U točno 17h danas ćemo (srijeda, 14. ožujka) na naš Facebook staviti status koji će označiti početak borbe za ulaznice. Na tebi je da nam u komentaru na tom postu fotkom ili videom pokažeš da ste baš ti i tvoja ekipa najveći fanovi Ultre Europe. Vremena imaš/imate do ponedjeljka 19. ožujka u 14h, nakon čega će naš Ivan Vukušić u Maratonu Hitova 2 proglasiti dobitnika koji nas je uvjerio u navedeno, a koji će sa sobom na Ultru voditi još troje frendova.

Mislimo da je fakat jednostavno. Na tebi je da se uhvatiš galerije na svom mobu i iskopaš one super uspomene koje će ti možda osigurati neke nove koje ćeš pamtiti cijeli život.

A u iščekivanju Ultre u Splitu svoju dozu festivalskih hitova možeš naći i kod nas na Enteru, budući da smo i ove godine službeni partneri i medijski pokrovitelji festivala. Svake nedjelje od 19 do 21h u tvoje uši donosimo Ultra Music Festival Radio Show, a od 23. do 25. ožujka spremamo ti LIVE prijenos Ultre u Miamiju povodom 20. obljetnice tog festivala.

U svakom slučaju – stay tuned! 🙂