Spektakl za kraj rođendanskog tjedna: Enter i Chocolate Puma raspalili Opera Club!

Enter Zagreb priveo je svoju rođendansku proslavu kraju još jednim događajem za pamćenje – spektakularnim nastupom Chocolate Pume u jednom od najboljih zagrebačkih klubova. I inače poznat po tome što ne staje s odličnim partyjima, Enter je svoj rođen-dan odlučio pretvoriti u rođen-tjedan. Nakon Enter Music Festivala i Enter People Awards-a, nastup Chocolate Pume, svjetski poznatog nizozemskog DJ dua, u prepunom Opera Clubu bio je šlag na torti proslave koju je Enter pripremio povodom četiri godine svog postojanja.

Slušatelje, klijente i poslovne partnere radija koji se u četiri godine isprofilirao kao prvi i jedini lifestyle radio za mlade u Hrvatskoj, dečki iz Chocolate Pume počastili su s preko dva sata dugim DJ-setom prepunim samo hitova. Tako su se jednim od najboljih zagrebačkih klubova povodom Enterovog rođendana orili hitovi kao što su “I Can’t Understand”, “Sexy Girl”i “Step Back”, a koji su Chocolate Pumi i osigurali svjetsku slavu.

Povodom ovog eventa Enter je svoj studio ponovno preselio na samo mjesto događaja, u VIP ložu Opera Cluba, a za mikrofonom su se u gostima se našle i glavne zvijezde večeri. “Na sceni smo već 25 godina, a produkcijom i DJ-ingom nastavit ćemo se baviti dokle god će nas pokretati ljubav za time.” – rekli su dečki iz Chocolate Pume te obećali vrhunski nastup, što su na koncu i opravdali.

Cijeli je rođendanski program Entera, uključujući setove Dekove i Chocolate Pume, bio popraćen LIVE prijenosom u eteru na 97 i 99 MHz, video streamom party atmosfere na Enterovim društvenim mrežama te putem nove Enter ZG aplikacije, pri čemu su slušatelje kroz program vodila već svima dobro poznata Enterova lica: Ivan Vukušić, Nina Slišković Goleš, Aleksandra Milinković, Fil Tilen, Marko Otašević Ševa i Domagoj Cifrek Cif.