Nova lica Entera Zagreb: Lucija i Dalia preuzimaju “Enter Vikend”!

Od ovog su tjedna za program Enter Vikenda zadužene Enterove nove i mlade snage – Lucija Kajić i Dalia Abdel Rahim!

Cure su većinu ovog ljeta provele u našoj redakciji educirajući se za posao radijskog voditelja, a s početkom ovog vikenda naučeno će primijeniti i u praksi te početi s poslom koji je mnogim njihovim vršnjacima i dalje samo san.

Daliu Abdel Rahim slušat ćete svake subote i nedjelje od 09 do 14h, nakon čega sve do 19h radijski pult preuzima Lucija Kajić. 

Dalia za sebe kaže kako je fitness manijak koji predvodi u disciplinama kao što su spavanje, jedenje, treniranje živaca dragom, gramatika i pravopis. Obožava indijsku hranu i njemački jezik, a dvije lijeve noge ju ne sprječavaju da uživa u plesu i aerobiku. Završava učiteljski faks i teški je romantik, iako to ne želi priznati. Iako oduvijek sanja o svjetlima reflektora uperenim na nju (glumila je Djeda Mraza u osnovnoj školi), zapao ju je posao radijske voditeljice na Enteru, što joj je također jedan od snova. Enter Zagreb ispunio joj je taj san i dodijelio vikend termin od 09 do 14h.

Luciju neki od vas možda već i znaju, budući da se bavi glumom te vodi emisije za mlade na HRT-u.  Oduvijek je bila ekstrovertirana i nimalo sramežljiva, pa je tako još kao klinka vodila školske priredbe, pjevala u zborovima (i bez njih) te išla u ZeKaeM-ovu glumačku školu. Ne voli da joj je dosadno i jako voli ekstreme. Najviše na svijetu voli svoju čokoladnu labradoricu Floru. Kaže da je totalno noćna ptica koja smatra spavanje gubitkom vremena. Prirodna je plavuša, pa to često koristi kao izgovor jer joj je, u većini slučajeva, jezik brži od pameti. Plavu kosu naslijedila je od tate, kao i užasnu tvrdoglavost i upornost. Iako nije imala sreće živjeti u tom periodu, smatra da su 80-te i 90-te najbolje doba glazbe. Ali voli i trenutne hitove zbog čega se i našla na Enteru i to u vikend terminu od od 14 do 19h.

Bilo da si u autu, na poslu (ako radiš vikendom), u teretani, na putu do faksa, ako samo želiš izliječiti posljedice mamurluka od večeri prije ili se tek spremaš za #dumdumvikend – ne brini. Cure imaju lijek i čekaju te na 97 i 99 MHz. I tako svakog vikenda!