STIŽE SUDNJI DAN: Suoči se sa svojim strahovima i osvoji 25.000 kuna!

Nedavno je u Arena Centru u Zagrebu osvanuo plakat s natpisom “SUDNJI DAN” te datumom 27.10.2018. Iako je u početku došlo do pomutnje između slučajnih prolaznika tog shopping centra, napokon možemo otkriti o čemu se radi.

Ukratko – imat ćeš priliku suočiti se sa svojim strahovima i tako osvojiti nagradu vrijednu 25.000 kuna. Zvuči primamljivo? Čitaj dalje.

Zadatak je vrlo jednostavan. Kako bi dobio/la priliku za osvajanjem navedene nagrade, trebaš okinuti “selfie s onog svijeta. Svakog dana počevši od ponedjeljka 22. listopada pa do subote 27. listopada u podne (12:00h), dođi u Arena Centar između 16 i 20h (ili u subotu do podneva) jer ćeš tad imati priliku okinuti fotku u lijesu kraj kuće straha. Fotku zatim uploadaj (obavezno pod public) na svoj Fejs ili Instagram uz obvezne hashtagove #buzzween, #buzzsneakerstation te #enterzagreb i to je to.

Upravo je to tvoja ulaznica za sudnji dan 27.10 kad će svi koji su to učinili imati priliku točno u podne suočiti se sa svojim strahovima u kući straha. U kući straha dočekat će te VR oprema uz koju ćemo te suočavati s raznim strahovima i izazovima. Poanta je ne pokazivati strah.

U kući straha nalazit će se i jedna hostesa i jedan asistent koji će mjeriti tvoje vrijeme bez trzajeva i  pokazivanja strahova. Osoba koja izdrži najdulje, osvaja nagradu vrijednu 25.000 kuna koje može potrošiti na kupnju odjeće i obuće u Buzz trgovinama. Ukoliko više vas bude imalo jednako vrijeme, nagrada se dijeli na jednake dijelove.

Misliš da je jednostavno? Sretno! Garantiramo ti da nećeš znati što je stvarno, a što nije.

Suoči se sa svojim strahovima. Vidimo se u Arena Centru 27.10.2018 točno u podne.

Pravilnik SUDNJI DAN