The Chainsmokersi, Armin van Buuren, Martin Garrix, Carl Cox i deadmau5: Ultra Music Festival izbacio lineup za 2019.!

Nakon što je nedavno donesena odluka o preseljenju Ultra Music Festivala u Miamiju iz Bayfront Parka na novu lokaciju u Virgina Keyu, izgleda da su organizatori sve svoje snage upregnuli u booking izvođača kako bi, neovisno o tome gdje će se festivalske pozornice fizički nalaziti, ovo bilo najbolje izdanje festivala do sad.

I čini se da su u tome uspjeli. Barem ako je suditi po imenima na lineupu.

Uz već klasične “starosjedioceUltrinih lineupa, kao što su Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, David Guetta i Tiesto, zanimljivo je vidjeti povratak Martina Garrixa među headlinere. Osim njega, tu su i ZEDD te marshmello, ali i mnoga imena koja će oduševiti fanove techno scene: Carl Cox, Jamie Jones, Joseph Capriati, Loco Dice, Maceo Plex, Richie Hawtin i mnoooogi drugi.

Zanimljivo je vidjeti da se na lineupu Ultre našao i deadmau5 i to s čak dva nastupa od kojih će jedan biti pod njegovim aliasom “TESTPILOT“. Osim navedenih, lineup su dodatno podebljala i još neka znana imena kao što su Cosmic Gate, Lost Frequencies, Zeds Dead, Vini Vici, Matisse & Sadko, Sunnery James & Ryan Marciano, Galantis i NGHTMRE.

Zanimljivo je vidjeti kako organizatori na novu lokaciju planiraju smjestiti čak devet pozornica: mainstage, Resistance, ULTRA Live arena stage, ULTRA Wordlwide stage, UMF Radio stage, ASOT stage, PLAYdifferently stage te STMPD Records stage by Martin Garrix koji je novitet. Zanimljivo je kako na cijelom objavljenom phase 1 lineupu i dalje nema naznaka nastupa Swedish House Mafie, no lako je moguće da organizatori najbolje čuvaju za kraj.

Ulaznice za Ultru Miami 2019. su u prodaji i mogu se OVDJE nabaviti po cijeni od 380$.

Inače, po novom će se Ultra umjesto do ponoći održavati do 2h ujutro, a kako će festival izgledati na novoj lokaciji i kakav će točno koncept imati, tek nam ostaje vidjeti.