12.000 kuna za festival koji želiš: Otvorene su prijave za “ENTERkoncertraciju”!

Written by on 06/04/2019

Enter ZagrebSky Cola vode te na jedne od najvećih, najboljih i najposjećenijih EDM festivala na svijetu, a tvoja ulaznica za najjače partyje u svemiru nalazi se upravo ovdje.

Snimi video u trajanju od 30 do maksimalno 60 sekundi u kojem pokazuješ kako, kad, gdje i s kim slušaš Enter te koje bi stvari nosio/la sa sobom na festival, a nužne su ti za preživljavanje nekoliko dana i noći non-stop partijanja.

Video uploadaj na jedan od servisa (npr. YouTube, WeTransfer ili neki drugi servis koji nam omogućuje pregled i preuzimanje tvog videa), a njegov link podijeli s nama putem niže priloženog obrasca za prijavu.

Igra ima tri kruga, a prijave primamo kroz tri tjedna i to od subote (tj. od petka u ponoć) pa do četvrtka u 15:00h, a na ovom će se mjestu nalaziti pregledi svih pristiglih prijava kako bi uvijek imao/la uvid u svoju konkurenciju. Svaki ćemo tjedan, kroz tri tjedna igre, dobiti po jednog pobjednika koji osvaja festivalski voucher u vrijednosti od čak 12.000 kuna, a koji može iskoristiti za odlazak na neke od najbrutalnijih festivala ikad. Na raspolaganju imaš Belgiju, Nizozemsku i Ibizu.

Kompletna pravila, kao i mehanizam igre, možeš provjeriti OVDJE.

Na korak si od festivala koji ćeš pamtiti cijeli život.

PRIJAVI SE!

 

    Facebook Comments

    [There are no radio stations in the database]