Dovedi se u formu za ljeto: Dijelimo godišnju članarinu za “OrlandoFit”!

Već smo debelo zagazili u proljeće, a i ljeto nam se opasno bliži.  To pak znači da bi se trebalo dovesti u formu za pokazivanje na plaži.

Ako još nisi krenuo/la raditi na tome, krajnje je vrijeme da se aktiviraš, a mi smo tu da ti pomognemo u tome.

Dajemo ti priliku da na naš račun osvojiš godišnju članarinu u OrlandoFit-u koji otvara svoj treći fitness centar u Branimir centru. Što ti je činiti? Od ponedjeljka 29. travnja pa do petka 10. svibnja na svoj Facebook ili Instagram profil javno (pod public) objavi fotku ili video na kojoj se vidi kako vježbaš (bilo da dižeš utege u teretani, doma radiš sklekove ili trbušnjake, trčiš po Maksimiru ili nasipu, ili jednostavno rolaš i voziš bicikl, nama je svejedno), uz obvezne hashtagove #BeEnterFit #OrlandoFit i #EnterZagreb, a ekipa Entera odabrat će pet najboljih prijava.

TOP 5 prijava proslijedit ćemo stručnoj Orlando Fit komisiji koja odabire tri najbolje prijave koje će nagraditi 1 x godišnjom članarinom, 1 x polugodišnjom članarinom i 1 x tromjesečnom članarinom. U tom slučaju više nemaš izgovora za ne dovesti se u formu. Be Enter fit, be Orlando fit!

Sretno! 🙂

Pravilnik Be Enter Fit