ENTER HUSTLE: Vodimo te na premijeru nove komedije “Prevarantice” uz uključenu cugu i kokice!

Written by on 06/05/2019

U kina uskoro stiže nova komedija “Prevarantice”, a Enter ti daje šansu da film sa svojom pratnjom pogledaš prvi u Hrvatskoj.

Kokice i cuga su na naš račun, a na poklon ćeš dobiti i majicu.

Od ponedjeljka 6. do petka 10. svibnja želimo čuti tvoje mini “hustler” momente. Natočio si bengu za 100.5 kn, a platio 100? Izmislio si da si bolestan samo zato da ne bi morao pisati ispit? Jeo si grožđice i koštice u dućanu da se uopće odlučiš jesu li ti fine i želiš li ih kupiti? Nisi učio, a prepisao si sve sa šalabahtera i dobio 5? Vagao si rajčicu tako da si prije toga maknuo peteljku? Sve nas zanima!

Naš Cif iz Enter večeri svaki će dan iza 18h na Instastory postaviti anketu, a ti s njim preko Instastoryja podijeli svoj mini-hustler moment. Najbolju priču svakog dana nagrađujemo s 1 x 2 ulaznice za premijeru komedije “Prevarantice” u utorak 14. svibnja u 20h u Cineplexxu, kokicama, cugom i majicom iz filma.

*Imaj na umu da u obzir uzimamo samo prikladne priče kojima nikome nisi nanio/la stvarnu, ozbiljnu i osjetnu štetu. Enter Zagreb se protivi bilo kakvom obliku prevare, nasilja i nanošenje štete drugim stranama te ne potiče druge na takvo ponašanje, zbog čega se u obzir neće uzeti prijave koje spadaju u domenu prekršajnih ili kaznenih djela.

Pravilnik Enter hustle

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]