Fanovi mogu odahnuti: “A State Of Trance” stage se vraća na Ultru Miami!

Ultra Music Festival se ponovno vraća na svoju prvotnu lokaciju u Bayfront Parku, a s novim izdanjem festivala dolaze i određeni noviteti. Nakon što su organizatori objavili kako će iduće godine Carl Cox Megastructure okupirati festival na sva tri dana održavanja, fanovi trance-a izrazili su sumnje kako to znači da Armin van Buuren i ostala trance postava neće imati vlastiti stage.

No, mogu predahnuti. Kako je najavljeno, ASOT stage pod palicom Armina van Buurena vraća se u Miami! Bit će ovo deseta obljetnica ASOT-a na Ultri u Miamiju, a Armin će svoj stage po prvi puta imati u subotu (do sad je to uvijek bilo nedjeljom).

https://www.facebook.com/astateoftrance/videos/544585279693450/

I kako to uvijek bude kad su nekakve promjene posrijedi, mišljenja su podvojena. Neki su ful sretni i jedva čekaju, dok su drugi skeptični i nezadovoljni prebacivanjem dana jer je “nedjelja na Ultri oduvijek bio dan za trance“. Budući da Carl Cox i techno ekipa rokaju mjuzu sva tri dana na Megastructure stage-u, još uvijek ostaje vidjeti gdje će se točno pozicionirati ASOT, a to bismo trebali doznati u narednim tjednima.

Inače, Ultra Miami održat će se od 20. do 23. ožujka iduće godine, a ulaznice se mogu nabaviti putem službenog weba.