NIZOZEMSKA TE ČEKA: Vodimo te na doček Nove godine u Amsterdam!

Written by on 14/11/2019

Mi na Enteru to volimo brzo.

Ne znamo na što si ti pomislio/la, no mi mislimo na izgovaranje riječi koje tebi i frendu može osigurati doček Nove 2020. godine u nizozemskoj prijestolnici i gradu najboljih svjetskih DJ-a.

Kratko i jasno – Enter i Kviki vode te na doček Nove godine u Amsterdam!

Prijevoz, smještaj i džeparac za tebe i osobu po izboru su sređeni.

Od ponedjeljka 18. studenog slušaj Enter jutro (radnim danom od 6 do 9h) jer ćeš kroz devet radnih dana imati priliku s Ninom Slišković Goleš zaigrati #QuickyKviz. Kad između dvije pjesme čuješ traženi znak, budi prvi koji će se sa svojim imenom i prezimenom javiti na naš WhatsApp broj (09 97 97 99 99) i tad igramo igru.

U samo 15 sekundi čut ćeš 30 brzo izgovorenih i međusobno nepozvenih pojmova (npr. čaša, blato, vrata, vilica, printer, zvučnik…) te ćeš nakon toga na raspolaganju imati drugih 15 sekundi da ih ponoviš što više. Osoba s najboljim rezultatom nakon 9 dana igre, Novu godinu čeka u Amsterdamu!

Dobitnika objavljujemo u petak 29. studenog u Enter jutru, a dogodi li se da dva ili više slušatelja imaju isti najbolji rezultat, ponavljamo igru sa svakime od njih i po istom kriteriju biramo najboljeg.

Čak i ako se inače ne budiš rano, vjerujemo kako je free doček 2020. godine u Amsterdamu dovoljno dobra motivacija za postaviti alarm na mobu ranije nego inače. Tim više što je je sve na naš račun.

Ako nešto nije jasno, baci oko na Pravilnik.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]