Vodimo tebe i frenda po izboru na doček Nove godine u Amsterdam!

Mi na Enteru to volimo brzo.

Ne znamo na što si ti pomislio/la, no mi mislimo na izgovaranje riječi koje tebi i frendu može osigurati doček Nove 2020. godine u nizozemskoj prijestolnici i gradu najboljih svjetskih DJ-a.

Kratko i jasno – Enter i Kviki vode te na doček Nove godine u Amsterdam!

Prijevoz, smještaj i džeparac za tebe i osobu po izboru su sređeni.

Od ponedjeljka 18. studenog slušaj Enter jutro (radnim danom od 6 do 9h) jer ćeš kroz devet radnih dana imati priliku s Ninom Slišković Goleš zaigrati #QuickyKviz. Kad između dvije pjesme čuješ traženi znak, budi prvi koji će se sa svojim imenom i prezimenom javiti na naš WhatsApp broj (09 97 97 99 99) i tad igramo igru.

U samo 15 sekundi čut ćeš 30 brzo izgovorenih i međusobno nepozvenih pojmova (npr. čaša, blato, vrata, vilica, printer, zvučnik…) te ćeš nakon toga na raspolaganju imati drugih 15 sekundi da ih ponoviš što više. Osoba s najboljim rezultatom nakon 9 dana igre, Novu godinu čeka u Amsterdamu!

Dobitnika objavljujemo u petak 29. studenog u Enter jutru, a dogodi li se da dva ili više slušatelja imaju isti najbolji rezultat, ponavljamo igru sa svakime od njih i po istom kriteriju biramo najboljeg.

Čak i ako se inače ne budiš rano, vjerujemo kako je free doček 2020. godine u Amsterdamu dovoljno dobra motivacija za postaviti alarm na mobu ranije nego inače. Tim više što je je sve na naš račun.

Ako nešto nije jasno, baci oko na Pravilnik.