SECRET SANTA: Odgonetni tajnog izvođača u ulozi Djeda Mraza i osvoji 1.000 kuna u Watch Centru – svaki dan!

Svaki Božić ima svoju priču, a naše priče ispričane su uz pomoć samo hitova.

Kroz 15 radnih dana, od srijede 4. prosinca pa do Badnjaka 24. prosinca svakog ti dana poklanjamo 1.000 kuna u Watch Centru! Sve što ti trebaš jest pogoditi koji je naš Secret Santa.

Stvar je vrlo jednostavna. Svakog dana imamo posebnog, tajnog Djeda Mraza koji je netko od naših ključnih izvođača, a kojeg trebaš odgonetnuti na temelju kratke božićne priče. Ukupno imamo 15 priča, po jednu za svaki dan, a u svaku od njih sakrili smo nazive najpoznatijih pjesama izvođača kojeg tražimo i koji je naš Secret Santa tog dana. Pogodiš li o kojem je izvođaču riječ, lova je tvoja! U svakoj priči nalazi se između tri i pet naziva pjesama prevedenih na hrvatski.

Primjerice, ako u našoj priči imamo dio koji kaže “Ho, ho, ho, jesi li ove godine bio zočesti dečko?” i ti pogodiš da je Secret Santa tog dana Billie Eilish, osvajaš nagradu koju možeš koristiti za kupnju u Watch Centru u kojem na izbor imaš više od 5.000 satova i nakita te više od 50 različitih brendova.

Pažljivo slušaj Enter jer pravo na igru ima onaj koji se na naš znak (“javi se sad!”) prvi javi na naš WhatsApp (09 97 97 99 99). I tako svaki dan.

Dogodi li se da jedan dan nemamo dobitnika, nagradu prenosimo u idući.

Izbjegni gužve po shopping centrima, smanji muku oko mozganja o tome što nekome pokloniti za Božić, uštedi novac i vrijeme za kupnju i ove godine s poklonom budi #SaStilomNaVrijeme – na naš račun.

Ako nešto nije jasno, baci oko na naš PRAVILNIK.