Tomorrowland Winter najavio livestream u 4K rezoluciji!

Zimska verzija najposjećenijeg i najmasovnijeg EDM festivala na svijetu prošle se godine pokazala kao pun pogodak, a francuske Alpe kao idealna lokacija za partijanere iz cijelog svijeta koji kroz punih tjedan dana mogu kombinirati uživanje u mjuzi i skijanju.

Tomorrowland Winter ove se godine održava u francuskim Alpama (Alpe d’Huez) od 14. do 21. ožujka pod temom “The Book Of Wisdom – The Frozen Chapter”, a organizatori najavljuju još veće i još bolje izdanje od prošlogodišnjeg, a potvrđen je i livestream njihovih nastupa u 4K rezoluciji!

Armin van Buuren, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, ARTBAT, Lost Frequencies i mnogi drugi već su potvrdili svoj dolazak u prestižni francuski skijaški resort, a u njihovim će nastupima osim samih posjetitelja zahvaljujući livestreamu moći uživati i svi oni koji nisu tamo.

A ti imaš izbor – gledati sve to preko kompa ili sve to iskusiti iz prvog lica s frendom po izboru. Uključi se u #EnterTheTop i osvoji paket aranžman vrijedan 3.000 € koji uključuje prijevoz, smještaj za svih tjedan dana, festivalske ulaznice za Tomorrowland Winter i 7-dnevne ski-passove.