Escape Sessions Lockdown Edition: Tom Bug, Dallerium i Kosta Radman nastupaju na 21. katu Zagreb Sky Towera!

Party s najboljim pogledom na cijeli Zagreb, kako smo ga najavljivali, trebao se održati 14. ožujka pod organizacijskom palicom Escape Sessions ekipe koja, potaknuta Cercle eventima, prati koncept intimnijih i malobrojinih, kapacitetom strogo limitiranih partyja gdje se DJ nalazi među publikom.

Na partyju je trebao nastupiti Tom Bum i to na 21. katu Zagreb Sky Tower poslovnog nebodera, no event je otkazan zbog koronavirusa.

No, ekipa iz Escape Sessionsa odlučila je pružiti ti barem virtualni party doživljaj pa će tako na tom istom 21. katu nastupati Tom Bug, Dallerium i Kosta Radman.

Prvi je na redu Tom Bug koji će svoj set odraditi u srijedu 15. travnja od 18 do 19h, a livestream ćeš moći pratiti putem službene Facebook stranice Escape Sessionsa. Naknadno ćeš ga moći pogledati i na njihovom YouTube kanalu.

Ovo je samo prvi u nizu takvih virtualnih partyja, a mi držimo fige da cijela ova situacija čim prije prođe pa da i fizički možemo zakoračiti na taj slavni 21. kat Zagreb Sky Towera s kojeg se pruža brutalan pogled na cijeli grad.