EXIT dodatno pojačao lineup: Potvrđeni su ARTBAT, Meduza, Hot Since 82, Topic i mnogi drugi!

Vijest kako je gradonačelnik Novog Sada potvrdio da će proslava dva desetljeća EXIT festivala biti održana ove godine izazvala je oduševljenje festivalskih fanova širom svijeta, i probudila nadu da, uz ubrzano cijepljenje i poštivanje mjera, možemo gledati u skori izlaz iz pandemije.

A povodom proslave 20 godina EXIT festivala koji će se održati od 8. do 11. srpnja ove godine, organizatori su lineup pojačali i dodatnim ozvođačima. Već potvrđenim headlinerima među kojima su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz, pridružuju se ARTBAT, Meduza, Hot Since 82, Topic, Asaf Avidan i mnogi drugi.

Za lakšu organizaciju dolaska na festival, EXIT je za ponovno pokrenuo omiljenu prodajnu akciju “Kupi 4, zgrabi 5”, u kojoj se na četiri kupljene ulaznice peta dobiva besplatno. Sama akcija će biti dostupna do isteka ograničene količine zaliha.

 

Svi detalji oko ulaska na festival i njegovog održavanja sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama bit će uskoro dostupni na službenom webu EXIT-a.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo cijeni od 495 kn, i uz uštedu od 40 % u odnosu na finalnu cijenu.

Ulaznice se mogu nabaviti putem službene stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Entrio. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. vrijede za ulaz na ovogodišnji festival.